PERFECT BODY SLIM FORMULA

Perfect Body Slim Formula

26.10.2014 01:19

Konečně máme opravdu účinný přípravek proti celulitidě. Výsledky se dostavují velmi rychle.

 

Podrobné informace

Perfekt Body Slim Formula - tělový krém pro redukci podkožního tuku - do obchodu

Multifunkční tělový krém, určený pro boj proti kožním defektům a nadbytečným centimetrům. Produkt je založen na receptuře BIOPEPTIDE COMPLEX a NUTRIVI vodě.Hlavní složka REGESTRIL® účinně redukuje strie a společné s účinnou látkou z mořských řas LIPOUT’u ™ stimuluje spalování tuků a řeší problém nepříjemné celulitidy. Kůže je hladší, hloubkově hydratovaná a pevnější. Balzám také zmírňuje podráždění v důsledku opalování nebo depilace. Díky obsahu přírodního kolagenu rychle regeneruje, zpevňuje a vyhlazuje pokožku, účinně zpomaluje proces stárnutí. Produkt intenzivně hydratuje a obnovuje hebkost a pružnost pokožky. 

Aktivní složky

Biopeptide Complex - Obsahuje jedinečnou kombinaci oligo- a polypeptidů, které zaručují okamžitou a dlouhodobou hydrataci všech vrstev kůže. Výsledkem jejich používání v kosmetice je pružná pokožka, výplň rýh a nerovností. Zabraňuje ochabování pokožky. Peptidy slouží k přenosu aktivních látek do hloubky kůže. Mají energetizující vlastnosti, stimulují buňky kůže k tvorbě kolagenu a elastinu. Pomáhají bojovat proti pigmentovým skvrnám, rozjasňují a vyrovnávají barvu pleti. 

Lipout™ - je čistá forma výtažku z jednobuněčné řasy (Tisochrysis lutea) s jednotným obsahem xantofylů a bohatého množství polynenasycených mastných kyselin. Díky těmto složkám je Lipout™ schopen stimulovat proces spalování tuků, což způsobuje snížení tloušťky podkožního tuku jak u žen, tak i u mužů.

Účinky

  • aktivuje proces spalování tuků v podkožní tukové tkáni, snižuje její přebytek a zlepšuje tvar postavy
  • řeší problém nepříjemné celulitidy
  • dokonale hydratuje a zlepšuje pružnost pokožky, efekty jsou viditelné již po měsíci pravidelného používání 

Kolagen - zaručuje omlazení pokožky a zpomaluje proces stárnutí. Dlouhodobě chrání proti ztrátě vlhkosti, zvyšuje pružnost a vyhlazuje vrásky. Pravidelnou aplikací dochází ke zpomalení zániku vlastního kolagenu tvořeného v kůži.

Regestril® - složka na bázi peptidů, rutinu a výtažku z fazolí. Urychluje syntézu kolagenu, chrání kůži proti působení volných radikálů a také ji stimuluje k obnově, díky čemuž se stává viditelně mladší. Již vzniklé vrásky jsou výrazně mělčí, pokožka nabývá dodatečnou ochranu proti příznakům stárnutí. REGESTRIL® je revoluční látka, jejíž účinnost v boji proti kožním defektům byla prokázána v četných vědeckých testech in vivo a in vitro. 3% koncentrace této látky viditelně redukuje již vzniklé strie (až o 72%) a také účinně zabraňuje vzniku nových.

Calmosensie - působí na neuroreceptory, čímž zmírňuje pocit podráždění pokožky, zklidňuje ji a dodává příjemný pocit. 

Kyselina hylauronová - v kosmeceutikách plní funkci zvlhčovače - váže vodu, chrání proti vysušování, vyhlazuje pokožku a posiluje její přirozenou ochrannou bariéru.

vitamín E a avokádový olej - zpomalují procesy stárnutí pokožky, chrání ji proti škodlivému působení volných radikálů a tak pomáhají udržet mladistvý vzhled a zdravé zabarvení pokožky ještě déle.

D-panthenol, alantoin a bambucké máslo (Shea Butter) - díky těmto složkám, získává pokožka správnou úroveň hydratace a svěží a zářivý vzhled.

Ingredients

Aqua, Glycerin, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Butylene Glycol, Laureth-3, Squalane, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Propylene Glycol, Persea Gratissima Oil, Sodium Hyaluronate, Plankton Extract, Rutin, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Phaseolus Lunatus Extract, Tocopheryl Acetate, Collagen, Collagen Amino Acids, Elastin, Elastin Amino Acids, Arginine/Lysine Polypeptide, Allantoin, Hydroxyethylcellulose, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Tocopherol, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Polyaminopropyl Biguanide, Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool.

 

NAŠE NOVINKY

PERFECT BODY SLIM FORMULA

Perfect Body Slim Formula 26.10.2014 01:19 Konečně máme opravdu účinný přípravek proti celulitidě. Výsledky se dostavují velmi rychle.   Podrobné informace Perfekt Body Slim Formula - tělový krém pro redukci podkožního tuku - do obchodu Multifunkční...
Celý článek

NAPIŠTE NÁM: